Mopedservice i Strömstad, Knäm  & Tanumshede

Vi reparerar och servar nästan alla fabrikat. ​Auktoriserad serviceverkstad för Peugeot & Honda. Vi utför service och reparationer på alla fabrikat. ​Lämna när du vill,  du får ett sms så snart din mopeden är klar.

Boka service scooter, moped eller mopedbil.

Vi har lång erfarenhet av att utföra service på Peugeot mopeder​, såväl mer traditionella maskiner som ATV. Andrésen Skog & Trädgård AB är bl.a. återförsäljare av Peugeot mopeder. Vi lagerhåller reservdelar till dessa märken, vilket gör att vi kan serva din moped snabbt och smidigt.

Boka tid
Prisförslag
SMS
Mail

Service av moped

  • Enligt servicebok
  • Årsservice
  • Felsökning
  • Allt från avancerade motorarbeten till punka på mopeden

Kontakta oss för mer information och pris

Vi är återförsäljare av och utför service på mopeder från Honda och Peugeot. Vi kan såklart även utföra service på andra märken, det kan då ta någon dag extra, då vi kan behöva beställa hem reservdelar.

 

Kontakta oss för att få prisförslag på detta servicepaket för just din moped. Vi är även vana vid att serva tillbehör till andra mopeder såsom däck, batterier mm.

Kontakta oss

Kvalitetsmaskiner för skog & Trädgård

​Du hittar Andrésen Skog & Trädgård AB i Knäm, Tanums kommun mellan Tanumshede och Strömstad. Kontakta oss gärna för mer information eller kom in till vår butik.

Ring oss på telefon:

0525-292 58

Under säsong har vi svårt att svara i telefon, maila oss gärna. 

Adress

Knäm 52
457 91 Tanumshede

Orgnr: 556725-4940

​Öppettider

Mån - fre: 08:00 - 17:00

Lör: 09:00 - 13:00

​Sön: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .