Mopedservice i Strömstad, Knäm  & Tanumshede

Vi reparerar och servar nästan alla fabrikat. ​Auktoriserad serviceverkstad för Peugeot, Honda, Lieger, Aixam, Twizy, Due, Chatenet, Casalini mfl. Vi utför service och reparationer på alla fabrikat. ​Lämna när du vill, du får ett sms så snart din scooter, mopeden eller mopedbil är klar.

Boka service scooter, moped eller mopedbil

Vi har lång erfarenhet av att utföra service på Peugeot mopeder​, såväl mer traditionella maskiner som ATV. Andrésen Skog & Trädgård AB är bl.a. återförsäljare av Peugeot mopeder. Vi lagerhåller reservdelar till dessa märken, vilket gör att vi kan serva din moped snabbt och smidigt. Peugeot, Honda, Lieger, Aixam, Twizy, Due, Chatenet, Casalini mfl. Vi utför service och reparationer på alla fabrikat.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Företagskund

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Andrésen Skog & Trädgård att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Service av moped

  • Enligt servicebok
  • Årsservice
  • Felsökning
  • Allt från avancerade motorarbeten till punka på mopeden

Kontakta oss för mer information och pris

Vi är återförsäljare av och utför service på mopeder från Honda och Peugeot. Vi kan såklart även utföra service på andra märken, det kan då ta någon dag extra, då vi kan behöva beställa hem reservdelar.

 

Kontakta oss för att få prisförslag på detta servicepaket för just din moped. Vi är även vana vid att serva tillbehör till andra mopeder såsom däck, batterier mm.

Kontakta oss