Din Husqvarna-Butik i Strömstad, Knäm & tanumshede

Andrésen är proffs på skog och trädgård. Här hittar du ett komplett sortiment från Husqvarna. Allt från kläder, motorsågar, trädgårdsmaskiner, reservdelar, tillbehör, samt service och drivmedel för trädgård- och skogsmaskiner. Vi säkrar utrustning efter behov och ser till att du alltid kan vara förberedd och göra ett bra jobb både på jobbet och hemmavid. Kom in till butiken eller begär en offert på önskad maskin. Kontakta oss, så hjälper vi dig. Välkommen till ​Andrésen Skog & Trädgård.

Kontakta oss

Butik med Husqvarna arbetskläder

Vi erbjuder ett fullsortiment av arbetskläder och skyddsutrustning från Husqvarna.

Här hittar du bland annat hjälmar, glasögon, ögonskydd, hörselskydd, jackor, byxor, skor och en massa annat som skyddar dig. Kom in till butiken så kan vi hjälpa dig med det du behöver.

Skicka en förfrågan

Försäljning, reservdelar & service riders - åkgräsklippare

Som auktoriserad återförsäljare av Husqvarna åkgräsklippare, kan vi erbjuda det allra bästa på marknaden. Det är inte bara ett effektivt sätt att klippa stora ytor – det är kul också! Kom in till oss och ta reda på hur en enkel leksak kom att bli vändpunkten för flexibel gräsklippning.

 

Dessutom erbjuder vi även ett sortiment av begagnade åkgräsklippare från Husqvarna.

Skicka en förfrågan

Försäljning, reservdelar & service av gräsklippare

Dags för ny gräsklippare? Andrésen Skog & Trädgård är auktoriserad återförsäljare av Klippo och Jonsered gräsklippare. Båda är giganter och näst intill evighetsmaskiner inom området och vi har kunskapen om varför du bör välja den ena eller den andra.

Skicka en förfrågan

Försäljning, reservdelar & service Automover - robotgräsklippare

Auktoriserad återförsäljare av Husqvarna, Automowers - Robotgräsklippare. Med en robotgräsklippare fixar du trädgårdsarbetet även om kraften tryter med åren, eller om du helt enkelt inte vill klippa gräset. Vill du diskutera med en säljare kan du kontakta oss här.

Skicka en förfrågan

Husqvarna Motorsåg

Vi säljer motorsågar från Husqvarna. Med en motorsåg från Husqvarna kan du förvänta dig en motorsåg perfekt för alla tillfällen - oavsett om det gäller skog eller trädgård.

Skicka en förfrågan

Röjsågar från Husqvarna och Honda

Låt en röjsåg hjälpa dig med den lite svårare terrängen. Som auktoriserad återförsäljare av Husqvarna, Honda & Jonsered röjsågar, har vi modeller som passar såväl husägare som yrkesutövare. Kom och ta en titt i butiken, eller kontakta oss för mer information.

Skicka en förfrågan

Grästrimmer från Husqvarna och Honda

Vi är auktoriserad återförsäljare av Husqvarna, Honda & Jonsered grästrimmers. Vi har modeller som passar alla typer av användare. Bensindrivet eller batteridrivet? Du väljer! Dessutom har vi en rad tillbehör som gör din grästrimmer till en häcksax, stångsåg och mycket annat.

Skicka en förfrågan

ATV- fyrhjulingar från Polaris och Honda

En ATV-fyrhjuling (All Terrain Vehicle) är ett måste för dig som har lite större ytor att ta dig fram på. Här blir inte diken och sumpmark något hinder. Men kom ihåg att köra förnuftigt och inte göra mer inverkan på naturen än nödvändigt. Vi är auktoriserade återförsäljare av Polaris & Honda ATV - fyrhjulingar. Kontakta oss eller kom till butiken, så guidar vi dig rätt.

Skicka en förfrågan

Försäljning av släpkärror

I behov av släpkärra? Lugn bara lugn. Vi på Andrésen Skog & Trädgård är auktoriserad återförsäljare av Fogelsta ATV-släp och bilsläp. Välkommen in till butiken på Knäm, så hjälper vi dig att välja rätt släpkärra.

Läs mer

Försäljning av Elcyklar i Strömstad

Nya Promovec Wave är en mycket bra elcykel. Med sin 250W framhjulsdrivna frihjulsmotor och nya Sanyo batteri med 2 års garanti under pakethållaren så assisterar denna cykel dig upp till 25km/t. Den har Promovec Stepless power som är en steglös effekt över gashandtag, även autopower.

Skicka en förfrågan

Mopeder från Rieju, Honda & Peugout

Att köpa moped är inte lätt alla gånger, men som auktoriserad återförsäljare av Rieju, Honda & Peugout mopeder, har vi garanterat något för alla. Kom in till oss, så hjälper vi dig att hitta rätt moped.

Skicka en förfrågan

Batterier till trädgårdsmaskiner, moped, ATV, elcykel, bil och motorcykel

Batterier behövs i nästan allting. Därför har vi sett till att alltid ha ett stort urval av batterier i butiken, så att du slipper åka runt till flera olika återförsäljare. Vi säljer batterier till automowers, mopeder, riders, åkgräsklippare, ATV, elcykel, motorcykel, bilar med mera. Välkommen in till butiken!

Skicka en förfrågan

Aspen - Alkylatbensin

Köpes per liter i förpackning.

Alkylatbensin är upp till 99% renare* än vanlig bensin. Snällare mot människa, maskin och miljö. Perfekt prestanda för allt från gräsklippare, trimmers, motorsågar och snöslungor till båtmotorer, motorcyklar, gokarts, mopeder och snöskotrar. Bränsle för folk som bryr sig helt enkelt.

Läs mer

Läs fler av våra stolta recensioner HÄR

" Service i världsklass. Handlar ni av dom, då kan ni vara trygga med att få hjälp när det gäller."

Kurt Wangeskog

 

" Hyggelig betjening og har godt utvalg "

 

Harald Bentseng

Jag önskar en offert el. beställa varor

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Andrésen Skog & Trädgård att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Originaldelar, Reservdelar & Tillbehör till trädgårds- och skogsmaskiner

Vi säljer originaldelar och originaltillbehör till Husqvarna, Klippo, Jonsered, Honda, Polaris, Peugeot. Självklart kan vi ta hem till andra fabrikat också. Du kan även beställa reservdelen eller tillbehöret nedan, var noga med artikelnummer och skriv även vad produkten heter. Vi meddelar så snart du kan hämta din beställning i vår butik. Du hittar tillbehören och reservdelarna på leverantörernas hemsidor om vi har stängt.

Originaldelar och originaltillbehör för motorsågar och åkgräsklippare Originaldelar och originaltillbehör för gräsklippare och grästrimmers