Hyr röjsåg i Strömstad & Tanumshede

Butiken har öppet för uthyrning av röjsågar vardagar 8-17 och lördagar 9-13, serviceverkstaden är öppen vardagar 8-17
Du kan boka din röjsåg och andra trädgårdsmaskiner via formuläret längre ned på sidan. Vi bekräftar din bokning inom 24 timmar.

Vill du hyra och hämta maskin samma dag "Ring" 0525-29258 annars bokar du via bokningsformuläret.

Välkommen att hyra din röjsåg hos oss!

 

Röjsågen är en perfekt maskin för att klippa gräs och sly på svåråtkomliga platser som exempelvis sluttningar eller mellan buskar och träd.

Hos oss på Andrésen Skog & Trädgård kan du hyra en röjsåg för en dag eller längre. Precis som med våra andra trädgårdsmaskiner vi hyr ut, så är våra röjsågar nyservade för att garantera en problemfri och effektiv användning.

 

Vi erbjuder högkvalitativa röjsågar från Husqvarna, som är kända för sin pålitlighet och höga kvalitet. Våra röjsågar är lätta och enkla att använda och ger dig möjlighet att utföra arbete på ett säkert sätt.

Kontakta oss idag för att hyra en röjsåg till ditt nästa projekt!

 

Varmt välkommen in till oss på Andrésen Skog & Trädgård

Hyr röjsåg hos Andrésen Skog & Trädgård

Vad kostar det att hyra en röjsåg?

Alla våra röjsågar som vi hyr ut är nyservade och kostar 500 kr/dygn att hyra.

500 kr/dygn

Frågor och svar 

Kan jag använda en röjsåg för att klippa högt gräs?


Ja, en röjsåg är utmärkt för att klippa högt gräs och sly på svåråtkomliga platser. Se till att du har rätt typ av röjsåg och att du har tillräckligt med erfarenhet och utbildning för att använda maskinen på ett säkert sätt.

 

Hur ofta behöver jag byta ut röjsågens tråd?


Trådens livslängd kan variera beroende på vilken typ av arbete du utför och hur ofta du använder röjsågen. Vi rekommenderar att du byter ut tråden efter varje användning eller efter behov.

Önskar hyra trädgårdsmaskin

Avsändare

Kvalitetsmaskiner för skog & Trädgård

​Du hittar Andrésen Skog & Trädgård AB i Knäm, Tanums kommun mellan Tanumshede och Strömstad. Kontakta oss gärna för mer information eller kom in till vår butik.

Ring oss på telefon:

0525-292 58

Under säsong har vi svårt att svara i telefon, maila oss gärna

Butik nära Strömstad

Knäm 52
457 91 Tanumshede

Vägbeskrivning

Orgnr: 556725-4940

​Öppettider

Mån - fre: 08:00 - 17:00

Lör: 09:00 - 13:00

​Sön: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .