Tanka Aspen alkylatbensin i Strömstad & Tanumshede - Välkomna

Tanka dina trädgårdsmaskiner och motorsågar mm med Aspen alkylatbensin. Alkylatbensin är en bensin utvecklad för att ge så låga utsläpp av hälsoskadliga ämnen som möjligt. Vi säljer på dunk och lösvikt i Knäm. Strömstad & Tanumshede. Andrésen Skog & Trädgård i Knäm - E6 avfart 107.

Aspen 2 tvåtakt alkylatbensin

Aspen 2 - tvåtakt

Aspen 2 är alkylatbensin som säljs färdigblandad med två procent av Aspens helsyntetiska 2-taktsolja. Aspen 2 kan användas till olika typer av luftkylda tvåtaktsmotorer. En sådan motor kan du till exempel hitta i en motorsåg, röjsåg, kapmaskin eller häcksax.

Aspen 4 fyrtakt alkylatbensin

Aspen 4 - fyrtakt

Aspen 4 är en specialutvecklad alkylatbensin för fyrtaktsmotorer. Den kan användas till en rad olika fyrtaktsmotorer, som till exempel gräsklippare, jordfräsar och snöslungor. Det ger en bättre arbetsmiljö för användaren och minimerar skadliga utsläpp.

Aspen Alkylatbensin Lösvikt

Aspen alkylatbensin lösvikt

Andrésen Skog & Trädgård kan sedan länge erbjuda alkylatbensin från pump. Den här enkla pumphanteringen av bränslet spar naturligtvis mycket tid för alla typer av kunder. Det blir även billigare att köpa aspen per liter än dung och ger större möjligheter.

Vi säljer även bensindunkar.

Läs eller skriv gärna en recension...HÄR

" Service i världsklass. Handlar ni av dom, då kan ni vara trygga med att få hjälp när det gäller. "

Kurt Wangeskog

"  Veldig bra kundservice, vareutvalg og kompetens. "

 

Pål Jensen

FRÅGA KRING ASPEN AKRYLATBENSIN - LÄMNA DITT MOBILNUMMER & MAIL SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag. Välkomna.

Kvalitetsmaskiner för skog & Trädgård

​Du hittar Andrésen Skog & Trädgård AB i Knäm, Tanums kommun mellan Tanumshede och Strömstad. Kontakta oss gärna för mer information eller kom in till vår butik.

Ring oss på telefon:

0525-292 58

Under säsong har vi svårt att svara i telefon, maila oss gärna

Butik nära Strömstad

Knäm 52
457 91 Tanumshede

Vägbeskrivning

Orgnr: 556725-4940

​Öppettider

Mån - fre: 08:00 - 17:00

Lör: 09:00 - 13:00

​Sön: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .