Hyr vedklyv i Strömstad & Tanumshede

Butiken har öppet för uthyrning av vedklyvar vardagar 8-17 och lördagar 9-13, serviceverkstaden är öppen vardagar 8-17. Du kan boka din vedklyv och andra trädgårdsmaskiner via formuläret längre ned på sidan. Vi bekräftar din bokning inom 24 timmar.

Vill du hyra och hämta maskin samma dag "Ring" 0525-29258 annars bokar du via bokningsformuläret.

Välkommen att hyra din vedklyv hos oss!

 

En vedklyv är den perfekta trädgårdsmaskinen när du behöver hjälp att klyva lite större mängder ved för användning til exemplevis din braskamin, vedugn eller grill.

 

Hos oss på Andrésen Skog & Trädgård kan du hyra högkvalitativa vedklyvar. Våra vedklyvar är lätta att använda och ger dig möjlighet att klyva ved på ett säkert och effektivt sätt.

 

Kontakta oss idag för att hyra en vedklyv till ditt nästa projekt!

 

Varmt välkommen in till oss på Andrésen Skog & Trädgård

Hyr vedklyv hos Andrésen Skog & Trädgård.

Vad kostar det att hyra en vedklyv?

Alla våra vedklyvar vi hyr ut är nyservade och kostar 350 kr/dygn att hyra.

350 kr/dygn

Frågor och svar 

Vilken typ av vedklyv är bäst för mitt behov?


Vilken typ av vedklyv som är bäst för ditt behov beror på faktorer som mängden ved du behöver klyva och vilken typ av ved du använder. Kontakta oss gärna för att få råd om vilken typ av vedklyv som passar bäst för just dina behov.

 

Hur ska jag använda en vedklyv på ett säkert sätt?


Det är viktigt att du använder en vedklyv på ett säkert sätt för att undvika skador. Se till att du har på dig lämplig skyddsutrustning, som handskar och skyddsglasögon. Placera veden på en stabil yta och använd vedklyven enligt tillverkarens instruktioner. Om du är osäker på hur du använder en vedklyv på ett säkert sätt, kontakta oss gärna för råd och rekommendationer.

Önskar hyra trädgårdsmaskin

Avsändare

Kvalitetsmaskiner för skog & Trädgård

​Du hittar Andrésen Skog & Trädgård AB i Knäm, Tanums kommun mellan Tanumshede och Strömstad. Kontakta oss gärna för mer information eller kom in till vår butik.

Ring oss på telefon:

0525-292 58

Under säsong har vi svårt att svara i telefon, maila oss gärna

Butik nära Strömstad

Knäm 52
457 91 Tanumshede

Vägbeskrivning

Orgnr: 556725-4940

​Öppettider

Mån - fre: 08:00 - 17:00

Lör: 09:00 - 13:00

​Sön: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .