Hyr motorsåg i Strömstad & Tanumshede

Butiken har öppet för uthyrning av motorsågar vardagar 8-17 och lördagar 9-13, serviceverkstaden är öppen vardagar 8-17. Du kan boka motorsåg och andra trädgårdsmaskiner via formuläret längre ned på sidan. Vi bekräftar din bokning inom 24 timmar.

Vill du hyra och hämta maskin samma dag "Ring" 0525-29258 annars bokar du via bokningsformuläret.

Välkommen att hyra din motorsåg hos oss!

 

Motorsågen är en oumbärlig trädgårdsmaskin när det gäller att kapa ner stora träd eller beskära buskar och häckar.

 

Hos oss på Andrésen Skog & Trädgård kan du enkelt hyra en motorsåg för en dag eller längre om du behöver det, och alla våra motorsågar är nyservade för att säkerställa att du kan arbeta så effektivt och säkert som möjligt.

Vi är stolta återförsäljare av Husqvarna, en av de mest pålitliga och högkvalitativa märkena på marknaden när det kommer till just motorsågar. Våra motorsågar är lätta att använda och ger dig möjlighet att utföra arbete på ett säkert sätt.

Kontakta oss idag för att hyra en motorsåg till ditt nästa projekt!

 

Varmt välkommen in till oss på Andrésen Skog & Trädgård

Hyra motorsåg

Vad kostar det att hyra motorsåg?

Alla våra motorsågar som vi hyr ut är nyservade och kostar 350 kr/dygn att hyra.

350 kr/dygn

Önskar hyra motorsåg

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Andrésen Skog & Trädgård att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Frågor och svar 

Vilka typer av träd kan jag kapa med en motorsåg?


En motorsåg kan användas för att kapa ner många olika typer av träd, inklusive tallar, granar, lövträd och fruktträd. Se till att du har rätt typ av motorsåg för jobbet och att du har tillräckligt med erfarenhet och utbildning för att använda maskinen på ett säkert sätt.

 

Hur lång tid tar det att lära sig använda en motorsåg?


Lärandetiden för att använda en motorsåg kan variera beroende på din tidigare erfarenhet av liknande maskiner. Vi rekommenderar starkt att du går en utbildning för att lära dig hur du använder en motorsåg på ett säkert och effektivt sätt.