erbjudanden på Trädgårdsmaskiner i Strömstad & tanumshede

Letar du efter något speciellt, annonsen kommer ut så snart vi hunnit gå igenom och servat inbytet.
Vi har fler begagnade maskiner i hallen än vad som hinner visas nedan, berätta vad du söker så kanske vi kan hjälpa dig.

KLICKA  HÄR FÖR ATT SE HUSQVARNA'S AKTUELLA KAMPANJER

Se aktuella automover kampanjer

Välutrustad stor robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för större ytor upp till 2200 m² och kan hantera branta sluttningar med en lutning på upp till 45%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Polarvit kaross finns som tillval.

Till kampanjerna

Se aktuella rider-erbjudanden

​Kraftfull och mångsidig rider med tvåcylindrig motor och 94 cm combiaggregat med förstklassig BioClip®- och bakutkastklippning. Passar markägare som kräver bästa möjliga effektivitet, manövrerbarhet och perfekt resultat året runt. Bakvagnsstyrning och det frontmonterade klippaggregatet ger intuitiv användning, utmärkt klippåtkomst och mycket god översikt över arbetsytan. Pedalstyrd hydrostatisk transmission, samlade och lätt åtkomliga reglage samt automatisk inkoppling av knivarna gör gräsklippning till ett nöje. Klippaggregatet kan enkelt ställas i serviceläge som underlättar vid rengöring och service. Kan också utrustas med olika tillbehör så som snöblad, vagn, mossrivare, borste, sopvals och spridare vilket gör detta till en maskin för året runt-bruk.

Till kampanjerna

Aktuella erbjudanden från Husqvarna

Vi som experter är redo att besvara alla dina frågor. Ring 0525-292 58 eller använd formuäret här på sidan.

  • Kim som arbetar med försäljning och kundservice
  • Håkan på Andresen Skog och Trädgård
  • Sture som är servicetekniker på Andrésen Skog & Trädgård
  • Daniel Andresen Servicetekniker
Kvalitetssmaskiner för Skog & Trädgård

Jag är intresserad av följande

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Andrésen Skog & Trädgård att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.