Ledigt jobb som servicetekniker Knäm

Vi söker efter en tekniskt, engagerad och relationskapande verkstadstekniker till vår kunds verkstad i Knäm - Strömstad - Tanumshede. Jobba med service och reparation av trädgårdsmaskiner och skogsmaskiner.

Vi söker efter en tekniskt, engagerad och relationskapande verkstadstekniker till vår kunds verkstad i Knäm ( mellan Strömstad & Tanumshede) Är du jordnära och har kunskap om trädgårsmaskiner? Då är du välkommen att skicka in din ansökan så snart du kan. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av trädgårdsmaskiner, ATV, motorsågar, robotgräsklippare. Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar.

 

Kontakta Håkan på 0525-29258

ledigt jobb som servicetekniker i Strömstad

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande ledigt jobb i Knäm, mellan Strömstad / Tanumshede.

Ansökan ledigt jobb

Spontanansökan
Söker heltid
Söker deltid
Extra jobb
Sommarjobb
Annat
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Andrésen Skog & Trädgård att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.