Begagnade Trädgårdsmaskiner i Strömstad & Tanumshede

Söker du begagnade trädgårdsmaskiner? Vi hjälper dig oavsett om du letar efter en begagnad åkgräsklippare eller någon annan typ av trädgårdsmaskin. Annonsen kommer ut så snart vi hunnit gå igenom och servat inbytet. Vi har fler begagnade maskiner i hallen än vad som hinner visas nedan, berätta vad du söker så kanske vi kan hjälpa dig.

KLICKA HÄR ELLER PÅ BLOCKET BILDEN NEDAN FÖR AKTUELLA MASKINER
Köp begagnade skog och trädgårdsmaskiner från Andrésen Skog & Trädgård på Blocket

Begagnat - Efterlys din maskin

Vi har alltid ett stort sortiment begagnade maskiner

Efterlys gärna vad du söker!

Här finner du ett urval av våra begagnade trädgårdsmaskiner.

  • Åkgräsklippare
  • Gräsklippare
  • Motorsåg
  • Skogsmaskiner
  • Atv
  • Begagnad Automower - Robotgräsklippare
  • Begagnade Röjsåg
  • Vedklyv
  • Röjsågar
  • mm

För ytterligare information eller visning är du välkommen att kontakta oss! Självklart tar vi inbyte när du köper ny maskin. Hos oss får du alltid ett affärsmässigt mellanpris. Kontakta oss för att veta vilka maskiner det gäller och för mer information.

Vi hjälper dig!

Vi hjälper dig att hitta en bra begagnad gräsklippare som är anpassade för din gräsmatta och specifika behov. Vi lämnar inte ifrån oss en begagnad gräsklippare utan att den är kontrollerad och ordentligt servad, allt för att du som kund ska känna dig trygg.
 
Om något skulle krångla eller gå sönder har du dessutom 6 månaders garanti. (Vi ger 2 år garanti på våra nya gräsklippare). Här nedanför finner du ett urval av våra begagnade gräsklippare och från märken som Husqvarna, Klippo, Honda, MTD och Stiga, m.fl.  Vi har även begagnade åkgräsklippare från Husqvarna, MTD samt Stiga.

Vårt motto är att ha en god service och personliga relationer med våra kunder, för oss är alla kunder V.I.P-kunder. Du kan tryggt köpa en begagnad gräsklippare av oss och vi har alltid ett flertal begagnade gräsklippare i lager.

Kvalitetsmaskiner för skog & Trädgård

​Du hittar Andrésen Skog & Trädgård AB i Knäm, Tanums kommun mellan Tanumshede och Strömstad. Kontakta oss gärna för mer information eller kom in till vår butik.

Ring oss på telefon:

0525-292 58

Under säsong har vi svårt att svara i telefon, maila oss gärna

Butik nära Strömstad

Knäm 52
457 91 Tanumshede

Vägbeskrivning

Orgnr: 556725-4940

​Öppettider

Mån - fre: 08:00 - 17:00

Lör: 09:00 - 13:00

​Sön: Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från .